Onderlaagfolie

In de praktijk zien we vaak dat mensen die eenmaal een onderlaagfolie hebben toegepast deze blijven gebruiken. Onderlaagfoie levert zeker een meerwaarde op aan uw ingekuilde product. Onderlaagfoie is een zeer dunne folie die u rechtstreeks op het ingekuilde product legt. De folie zuigt zich als het ware aan het product vast en sluit het op die manier volledig luchtdicht af. Dit komt het ingekuilde product ten goede. Over de onderlaagfolie gaat de gewone kuilfolie.

Let wel op! De onderlaagfolie hoeft niet zo breed als de kuilfolie te zijn, omdat deze net tot op de grond of tot aan uw silomuur hoeft te reiken.

De onderlaagfolie zit op een rol van 50 meter lang, heeft een dikte van 40mµ en is in verschillende breedtes van 8, 10, 12, 14, 16 en 18 meter te verkrijgen. De meeste afmetingen heeft Kiemkracht op voorraad.

Kuilt u uw product in een sleufsilo in, dan kunt u gebruik maken van een muurfolie. Deze muurfolie hangt u voor het inkuilen over uw silomuren en vouwt u over het ingekuilde product heen, voordat u de kuilfolie over uw kuil legt. Door toepassing van deze muurfolie voorkomt u luchttoevoer in uw kuil vanaf de zijkant.

Muurfolie is bij Kiemkracht verkrijgbaar in 2, 3, 4 en 6 meter breed. Alle rollen zijn 50 meter lang. De rollen muurfolie zijn verkrijgbaar in de diktes 60 en 100 mµ.

Voor informatie of voor een bestelling kunt u terecht bij onze vertegenwoordigers:

Jasper van Vechel +31 (0) 6 262 591 24

Ron Jansen

 

+31 (0) 6 201 607 39